Day: December 4, 2017

KEDS-i njofton për nërprerjet e e energjisë elektrike në Shtime

KEDS-i njofton për nërprerjet e e energjisë elektrike në Shtime

Lajme, Shtime
KEDS- ka njoftuar për ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit në Shtime dhe fshatrat përreth gjatë ditës së nesërme dhe ditëve në vijim. Më poshtë gjeni orarin e ndërprerjes: Më 05.12.2017 në TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet: • Dalja .10 kV Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 9:00 -12:00 ------ 15:00-18:00 dhe 21:00-24:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Davidovci, Rashinca, Muzeqina, Vojnoci dhe Gjyrkoci. Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i. Më 05.12.2017 në TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet. • Dalja .10 kV Petrova (Kodi: 41046002) prej orës 9:00 -12:00 ------ 15:00-18:00dhe 21:00-24:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Ahmet Shtimja,
PZAP refuzon ankesen për Shtimen

PZAP refuzon ankesen për Shtimen

Kosove, Lajme, Shtime
Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtesa ka publikuar vendimet për ankesat që janë paraqitur nga partitë politike, duke refuzuar kështu ankesën e kandidatit të pavarur për Shtime. Sipas tyre, ankesa është hedhur si e palejueshme. Apeli i paraqitur nga kandidati i pavarur për kryetar te komunës së Shtimes Fatmir Rashiti është hedhur si  i palejuar. Kundër këtyre vendimeve është e lejuar ankesa brenda njëzetekatër (24) orëve nga momenti  i pranimit të vendimit nga pala ne Gjykatën Supreme të Kosovës. Gjykata Supreme duhet te vendos lidhur me ankesat brenda 72 orëve.
“Shumë zhurmë për asgjë” me regji të Fata Hysenit, do të shfaqet sot në Shtëpinë e Kulturës në Shtime

“Shumë zhurmë për asgjë” me regji të Fata Hysenit, do të shfaqet sot në Shtëpinë e Kulturës në Shtime

Kosove, Lajme, Shtime
Shfaqja “Shumë zhurmë për asgjë” me regji të Fata Hysenit, do të shfaqet sot, me datën 04.12.2017, nga ora 18:00, në Qendrën e Kulturës në Shtime. Shfaqja “Shumë zhurmë për asgjë”,  është punuar me një mjeshtri mjaft të madhe nga regjisorja Fata Hyseni. Kjo shfaqje vjen si rezultat i bashkëpunimit të Fakultetit të Arteve dhe Qendrës së Kulturës në Shtime. Ju ftojmë, që të bëheni pjesë e publikut nesër nga ora 18:00, në Qendren e Kulturës në Shtime! /http://infoprishtina.com/