Day: December 5, 2017

Fehmi Mujota zëvendësministër në Ministrinë e Infrastrukturës (Dokument)

Fehmi Mujota zëvendësministër në Ministrinë e Infrastrukturës (Dokument)

Lajme, Shtime
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, dje ka marr vendimin për emërimin e zëvëndësministrave, në mesin e të cilëve edhe Fehmi Mujotën si zëvëndësministër në Ministrinë e Infrastrukturës bënë të ditur koha.net. Sipas vendimeve të nënshkruara të cilat i ka parë KosovaPress, Hamza Balje është emëruar zëvendësministër në Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik, ndërsa, Naim Qelaj është emëruar zëvendësministër në Ministrinë e Drejtësisë, Musa Cena zëvendësministër në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal dhe Fehmi Mujota zëvendësministër në Ministrinë e Infrastrukturës.