Day: December 16, 2017

Në Karaqicë, era e fortë i dëmton kulmin e shtëpisë (foto)

Në Karaqicë, era e fortë i dëmton kulmin e shtëpisë (foto)

Lajme, Shtime
Erërat që kanë mbizotëruar që disa ditë si dhe moti me shi si duket ka bërë që në fshatin Karqicë të komunës së Shtimes, banorit të këtij fshati Arben Krasniqi t’i dëmtojë një pjesë të kulmit të shtëpisë, shkruan shtimepress. Arben Krasniqi ka bërë të ditur se era e fuqishme e cila ka mbizotëruar që nga orët e hershme të mengjesit i ka dëmtuar një pjesë të kulmit të shëpisë si dhe ka dëmtuar edhe rrjetin energjetik. Sipas institutit hiderometerologjik mot i tillë do të vazhdoj edhe nesër, ndërsa nga fillimi i javës pritet të ketë edhe reshje bore.