Ditë: 6 Janar, 2018

Ndërron jetë veterani i UÇK-së

Ndërron jetë veterani i UÇK-së

Lajme, Shtime
Pas një aksidenti që pësoi, më 22 nëntor të vitit 2017 dhe kishte marrë lëndime të rënda trupore, mbrëmë në orët e vona, ka ndërruar jetë veterani i luftës së UÇK-së, Kemajl Rexhepi nga fshati Godanc i Epërm Kemajl Rexhepi, i lindur më 17.11.1975 kujtohet, si i ri që së bashku me shumë luftëtarë të tjerë ishte angazhuar për çështjen kombëtare. Varrimi i tij bëhet sot mē 06.01.2018 në ora 14:00, në Varrezat e Veteranēve të UÇK-së, në qytetin e Shtimes kanë njoftuar familjarët.