Ditë: 24 Janar, 2018

Zjarrfikësit shuajnë zjarrin në një shtëpi në Davidoc

Zjarrfikësit shuajnë zjarrin në një shtëpi në Davidoc

Lajme, Shtime
Falë ndërhyrjes së shpejtë të zjarrfikësve është shuar zjarri që kishte kapluar një shtëpi në Davidoc, bëjnë të ditur burime të shtimepress.com. Me të marrë të informatën, Zjarrfikësit dhe Policia e Kosovës kanë shkuar në vendin e ngjarjes, në lagjen “Smajl Gorani” në fshatin Davidoc të Shtimes ku njësia e Zjarrfikësivë në Shtime, ka shuar zjarrin që kishte kapluar një shtëpi, sonte rreth orës 18:00. Bëhet e ditur se nuk ka të lënduar përveç dëmeve materiale që janë shkaktuar