Lajme

Këta janë kandidatët që kanë fituar ulëse në Kuvendin e Shtimes

Këta janë kandidatët që kanë fituar ulëse në Kuvendin e Shtimes

Lajme, Shtime
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas rinumërimit të votave, ka publikuar dje rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve komunale. Kështu, janë publikuar edhe emrat e asamblistëve nëpër komuna të Kosovës. Sipas rezultateve në Shtime, partia e cila do të ketë më së shumti përfaqësues në Kuvend do të jetë Partia Demokratike e Kosovës me 8 asamblistë. Më pas vije Lidhja Demokratike e Kosovës me 4 asambleistë, duke lënë pas Lëvizjen Vetëvendosje me 3, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës me 2, Nismën 2, Lëvizjën për Bashkim 1 dhe Aleanca Kosova e Re 1. Kuvendi Komunal i Shtimes ka gjithsej 21 asambleistë. Më poshtë, emrat e asamblistëve të cilët kanë fituar ulëse në komunën e Prishtinës, nga secili subjekt politik. 94 PDK –PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS # Emri Mbiemri Gjinia Vo
Shtimepress sërish aktive

Shtimepress sërish aktive

Lajme, Shtime
Për opinionin publik të Shtimes: Ju informojmë se po kthehemi si portal i parë dhe origjinal me emrin Shtimepress, pasiqë ekipi ynë ka vërejtur që është paraqitur një portal me emrin shtimjapress, i cili portal është plotësisht politik dhe në funksion të subjektit politik AAK dhe disa kandidatëve tjerë për kryetar të komunës së Shtimes. Pronarët e vertetë të portalit të ashtuquajtur Shtimjapress (të njohur për Shtimepress) janë nga komuna e Ferizajit dhe për qëllim kanë zhvatjen e parave nga subjektet politike dhe dezinformimin e qytetarëve të Shtimes. Redaksia jonë posedon të dhëna dhe fakte se pronari i shtimjapress merr para nga subjektet politike për të shkruar sipas qejfit të disa individëve. Ju ftojmë të mos bini pre e dezinformimit të këtij portali. I vetmi portal i p