Shtimepress sërish aktive

Për opinionin publik të Shtimes:

Ju informojmë se po kthehemi si portal i parë dhe origjinal me emrin Shtimepress, pasiqë ekipi ynë ka vërejtur që është paraqitur një portal me emrin shtimjapress, i cili portal është plotësisht politik dhe në funksion të subjektit politik AAK dhe disa kandidatëve tjerë për kryetar të komunës së Shtimes.

Pronarët e vertetë të portalit të ashtuquajtur Shtimjapress (të njohur për Shtimepress) janë nga komuna e Ferizajit dhe për qëllim kanë zhvatjen e parave nga subjektet politike dhe dezinformimin e qytetarëve të Shtimes.

Redaksia jonë posedon të dhëna dhe fakte se pronari i shtimjapress merr para nga subjektet politike për të shkruar sipas qejfit të disa individëve.

Ju ftojmë të mos bini pre e dezinformimit të këtij portali.

I vetmi portal i paanshëm dhe i saktë për informata për Shtimen mbetet:

Shtimepress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *